Selecteer een pagina

Er is een kindje geboren of er gaat binnen nu en aanzienlijke tijd een kindje geboren worden? Reden genoeg om op zoek te gaan naar een leuk, origineel kraamcadeau! Wij geven je in deze blog graag wat leuke suggesties. Lees snel verder! 

De geboorte van een nieuw wonder verdient een speciaal cadeau. Je kunt natuurlijk naar de winkel gaan en hier een kant-en-klaar cadeautje scoren, maar je kunt ook zelf een kraamcadeau ontwerpen. Hoe? Door bijvoorbeeld het geboortekaartje als uitgangspunt te nemen. Vele malen persoonlijker dan bijvoorbeeld speelgoed of kleertjes.

 geboortekaartjeGeboortekaartje uitgangspunt voor origineel kraamcadeau

De kersverse ouders hebben (reken maar) veel tijd en liefde gestopt in het ontwerpen/kiezen van het geboortekaartje. Dit helemaal in de stijl die hen aanspreekt. Hoe leuk is het als jij dit geboortekaartje in het groot laat drukken op een bijzonder materiaal? Een origineel kraamcadeau gaat gegarandeerd in smaak vallen bij de ouders van het pasgeboren kindje. Hieronder een aantal originele voorbeelden:

geboortekaartje op houtGeboortekaartje op hout 

Hout is een ontzettend mooi en natuurlijk materiaal. De natuurlijke eigenschappen zorgen ervoor dat dit meteen een stukje warmte meegeeft aan de ruimte waarin je dit een plekje gaat geven. Een print op hout is een prachtige toevoeging aan ieder interieur. 

Foto op aluminium geboortekaartjeGeboortekaartje op aluminium 

Zijn de kersverse ouders meer van het stoere en industriële? In dat geval zou je ervoor kunnen kiezen om te gaan voor een print op aluminium. De zichtbare geborstelde structuur van de plaat zorgt voor een toffe twist. 

Geboortekaartje op plexiglasGeboortekaartje op plexiglas

Wil je graag nog wat extra glans aan deze prachtige gebeurtenis toevoegen? Dan is zeker een print op plexiglas het overwegen waard! Een afdruk op plexiglas straalt luxe uit en is zeker in een modern(er) interieur een prachtige toevoeging. De print wordt op de achterkant van de plaat aangebracht (in spiegelbeeld), waardoor er sprake is van een bijzonder 3D effect. 

Geboortekaartje op kussenGeboortekaartje op kussen 

Er is altijd plek voor een extra kussen. Op de bank, op het bed of in die heerlijke stoel. Het voordeel van een print op (sier)kussen is natuurlijk dat je hiervoor geen gaten in de muur hoeft te boren en deze niet gebonden is aan één plek. Wanneer je kiest voor een print op kussen, kun je een keuze maken uit diverse (gangbare) formaten. Het kussen wordt standaard geleverd met binnen vulling, dus deze kan meteen een mooi plekje krijgen. 

geboortekaartje op textielposterGeboortekaartje op textielposter 

Als we het hebben over trends op het gebied van wanddecoratie, dan is de textielposter hier zeker één van. Een textielposter ken je waarschijnlijk nog wel van vroeger. Toen waren ze beter bekent onder de naam ‘schoolplaat’. Een print op prachtig doek, voorzien van een tunnel aan de boven- en onderkant waar je twee ronde houten latten inschuift. Met het meegeleverde lederen koordje kun je de poster van textiel ophangen. 

Een origineel kraamcadeau bestel je bij MonsterPrint

We hebben je hierboven slechts een aantal suggesties gegeven voor originele kraamcadeaus. Natuurlijk zijn er nog veel meer bijzondere materialen te bedrukken met hetgeen wat jij hierop graag terug zou willen zien. Neem daarom zeker eens de tijd om het hele MonsterPrint assortiment te bekijken. Wat je ook kiest, een ontwerp maak je gewoon heel eenvoudig online in de handige ontwerptool. Je zult versteld staan van de hoeveelheid opties die je hebt. Zijn er nog vragen/onduidelijkheden over bovenstaande? Laat het ons dan zeker weten. Neem dan contact met ons op! 

Persoonlijke, originele kraamcadeaus? Die ontwerp je gewoon zelf bij MonsterPrint!