Selecteer een pagina

Iemand een kleinigheidje geven voor zijn/haar verjaardag of welke feestelijke gelegenheid dan ook maar? Een leuk, persoonlijk cadeau hoeft niet duurt te zijn, dat bewijzen we graag met deze blog. We geven je hierin cadeautips voor een klein budget (onder de €25). Lees snel verder en laat je inspireren!

 Tip 1: foto op tegeltje 

Een foto op tegeltje, hoe leuk is dat? Voor aan de muur of gewoon om ergens neer te zetten, je hebt allerlei mogelijkheden. De tegeltjes zijn gemaakt van 100% keramiek en hebben een afmeting van 15x15 cm. Je kunt een mooie foto uitzoeken, maar het is ook leuk hierop een inspirerende quote te laten drukken of bijvoorbeeld een gekke uitspraak die hij of zij veel te vaak doet. Een tegeltje is volledig in kleur te bedrukken en kost slechts €15,11. 

Tip 2: foto op textielposterTextielposter

Een foto op textielposter is momenteel echt een trend. Een poster van stof, ook wel bekend als de schoolplaten van vroeger in het leslokaal. Een textielposter wordt afgewerkt met een ronde, houten stok aan zowel de boven als onderkant. Met een lederen touwtje kan de textielposter meteen worden opgehangen. Een textielposter van 30x40 cm scoor je al vanaf €22,42!

Foto op houtblokTip 3: foto op houtblok 

We kennen allemaal wel een foto op hout, maar wist je dat je ook een foto op houtblok kunt laten drukken? Het leuke van een foto op houtblok is dat je deze niet per se op hoeft te hangen, maar je deze ook gewoon ergens neer kunt zetten. Echt een stoere eyecatcher! Een foto op houtblok heeft het formaat van een standaard foto (10x15 cm) en kost slechts €24,64. 

Vind je het lastig om in te schatten wat hij of zij het leukste zou vinden om te krijgen? Of vind je het leuker om hem/haar zelf iets uit te laten zoeken, maar wil je niet met lege handen op dat ene feestje verschijnen? Ook dan hebben we een oplossing voor je. Tot het lijstje cadeautips voor een klein budget hoort ook zeker een MonsterPrint cadeaubon thuis. Een cadeaubon van €10, €15 of €25 euro? Je bepaalt het helemaal zelf. 

Fotocadeaus voor ieder budget 

Bij MonsterPrint scoor je de leukste fotocadeaus voor ieder budget. Het ruime assortiment fotogeschenken zorgt ervoor dat je altijd een passend cadeau vindt! Heb je een geschikt cadeau gevonden? Dan kun je direct aan de slag gaan in onze eenvoudige editor. Hierin heb jij binnen een mum van tijd een prachtig ontwerp gemaakt. Heb je vragen over één van bovengenoemde cadeautips voor een klein budget of wellicht één van de andere fotogeschenken uit ons assortiment? Laat het ons weten, neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

De leukste fotocadeaus voor een klein of groot budget scoor je vandaag nog bij MonsterPrint!