Selecteer een pagina

Het duurt nog een paar maanden, maar dan is het alweer zover! Het EK voetbal. Natuurlijk is ons Oranje ook weer van de partij. Ben jij ook trotse Oranje supporter? Dan wil je uiteraard Oranje ook in stijl kunnen aanmoedigen met leuke EK producten. Goed nieuws: MonsterPrint heeft alles in huis om te laten zien dat je voor Oranje bent.

EK speelschema’s 

Om te beginnen is het EK niet compleet zonder een EK speelschema. Dit schema, gedrukt op groot posterformaat, geeft jou een overzicht van alle te spelen wedstrijden. Zo weet jij precies wanneer welk land aan moet treden en mis je geen enkele wedstrijd! Na afloop kun je de scores invullen en heb jij op een rijtje hoe elk land ervoor staat.

Speelschema’s met eigen logo 

Wil je de EK speelschema’s gaan inzetten als uniek promotiemiddel? Ook dat kan! Wij bieden je de mogelijkheid om een eigen logo op het speelschema te plaatsen. Zo hoef je zelf geen tijd en energie te steken in het ontwikkelen van een ingewikkeld schema en is het enige wat je moet doen het toevoegen van jouw logo. Hoe eenvoudig kan het zijn? Je bestelt vervolgens de oplage die jij wenst en je kunt ze maar gaan uitdelen.

ek speelschema met eigen logo

Vlaggen in EK thema

Met een EK vlag van MonsterPrint zwaai jij het Nederlands elftal rechtstreeks naar de finale. Speciaal voor het EK heeft MonsterPrint een serie van vier te gekke EK vlaggen ontworpen. De vlaggen zijn gemaakt van zeer goede kwaliteit polyester vlaggenstof. Dit materiaal heeft een iets grovere structuur en is transparant. Door de transparante eigenschap is de opdruk aan beide zijden van de vlag goed zichtbaar. Je kunt de vlag zowel binnen als buiten (aan de gevelstok) hangen. Wil je graag een standaard formaat of juist een vlag die in de mast kan gaan hangen? MonsterPrint heeft voor ieder wat wils. Keuze heb je uit de volgende afmetingen vlaggen: 

  • 150 x 100 cm (populair)
  • 225 x 150 cm
  • 300 x 200 cm (mastvlag)

Zelf producten in EK-stijl ontwerpen

Natuurlijk kun je ook helemaal zelf jouw eigen EK producten ontwerpen! In de ontwerptool heb je ontzettend veel opties. Hier kun jij jouw eigen EK-ontwerp maken. Ontdek de mogelijkheden en leef je uit. 

MonsterPrint is het adres voor de leukste EK producten

Jouw EK producten bestellen bij MonsterPrint betekent kunnen vertrouwen op topkwaliteit. Heb je vragen over één van bovengenoemde producten of wellicht één van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. 

EK ready zijn? Bestel vandaag nog de leukste EK producten bij MonsterPrint!