Selecteer een pagina

Je wilt één of meerdere foto’s in jouw interieur terug laten komen, maar hoe? Er zijn tegenwoordig ontzettend veel manieren waarop je een foto af kunt laten drukken. In deze blog hebben we de leukste foto ideeën voor aan de muur voor je verzameld. Lees snel verder en laat je inspireren!

Tover jouw foto om in een meesterwerk

Jouw foto op een altijd stijlvol materiaal gedrukt? We laten je graag kennis maken met onze all-time favorite op het gebied van foto muurdecoratie: een foto op canvas. Kies voor het drukken van een foto op canvas, zoals de echte meesters en maak van jouw foto een waar kunstwerk. Maak er een speels geheel van door drie canvassen naast elkaar te hangen. Dit kunnen drie verschillende foto’s zijn, maar het is ook leuk om één foto over drie verschillende canvassen te verdelen. Zo maak je er een prachtige drieluik van!

Breng jouw foto tot leven op een natuurlijk materiaal

Spreken de woorden ‘stoer’ en ‘natuurlijk’ jou wel aan? Kies dan voor het drukken van een foto op hout! Ga voor de robuuste uitstraling van een foto op hout bestaande uit planken van vurenhout. De nerven en noesten in dit hout versterken de natuurlijke uitstraling en brengen jouw foto helemaal tot leven. Wel de natuurlijke uitstraling, maar mag het voor jou iets strakker? Kies dan voor een foto op houtblok. Deze worden gemaakt van fijn afgewerkt berkenplex. Dit materiaal heeft een glad oppervlak en geen nerven en noesten. Een voordeel van een foto op houtblok is dat je deze overal neer kunt zetten en je niet hoeft te boren. Een foto op houtblok komt prachtig tot z’n recht op een leuk wandrek of wandplank.

Foto op (vuren)hout

Foto op houtblok

Zoek het contrast op met stof 

Geef jouw foto een zachte uitstraling door te kiezen voor een afdruk op stof. Wat dacht je bijvoorbeeld van een foto op textielposter? Wanneer je kiest voor een foto op textielposter combineer je zacht en stoer met elkaar. Dit zorgt voor een prachtig contrast. Een textielposter wordt namelijk afgewerkt met een houten lat aan de bovenkant en één aan de onderkant. Middels een lederlook touwtje kun je de textielposter ophangen aan de muur. Zoek je wel de uitstraling van een textielposter, maar dan op een groter formaat? Dan is een foto op wandkleed een prachtige optie! De kwaliteit van deze stof is iets dikker en de houten latten maken plaats voor een stoere, zwarte roede.

Foto op textielposter

Foto op wandkleed

Mag jouw foto wel iets nonchalants uitstralen? In het rijtje van de leukste foto ideeën behoort dan ook zeker een foto op katoen (100% katoen) afdrukken. Bevestig je foto op katoen met spijkers in de muur. Maak het extra speels door het doek iets te laten hangen en niet volledig strak op de muur te bevestigen.

 

De leukste foto ideeën bestel je bij MonsterPrint 

Alle bovengenoemde producten (en nog veel meer leuke foto ideeën) bestel je heel eenvoudig en snel online bij MonsterPrint. Nadat jij jouw fotoproduct hebt samengesteld kun je in de online ontwerptool jouw foto uploaden en eventueel nog bewerken. De mogelijkheden zijn ongekend! Heb je vragen over één van bovenstaande producten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Hier zitten we op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur klaar om jou verder te helpen. 

Een foto op hout, metaal, canvas, glas of stof? Je ontwerpt dit en nog veel meer heel eenvoudig en snel zelf online bij MonsterPrint!