Selecteer een pagina

Een kleine spruit op komst? Natuurlijk wil je, zodra de kleine ter wereld is gekomen, dit aan alles en iedereen laten weten. Daar horen natuurlijk geboortekaartjes bij, maar ook versiering voor in de tuin! Omdat er heel veel mogelijkheden zijn en we goed snappen dat je daardoor door het bos de bomen niet meer ziet, hebben we de leukste geboorte aankondigingen voor in de tuin voor je verzameld in deze blog. Laat je inspireren!

Geboortebord 

Geen standaard ontwerpen waaruit je kunt kiezen, maar volledig zelf een geboortebord maken. In het rijtje van leuke geboorte aankondigingen voor in de tuin hoort ook zeker het geboortebord terug! In de online ontwerptool van MonsterPrint maak jij een geboortebord helemaal naar eigen wensen! Heb jij jouw ontwerp klaar? Dan drukken we deze voor jou op 3mm dik dibond. Dibond is gemaakt van aluminium en heeft een kunststof kern. Helemaal geschikt voor buiten! 

Raambord 

Heb je geen of weinig ruimte voor geboorte aankondigingen in de tuin? Dan hebben we een mooi alternatief voor een geboortebord: een raambord. Een raambord heb je ongetwijfeld wel eens voorbij zien komen. Makelaars gebruiken deze borden ook om kenbaar te maken dat een huis te koop staat. Je bevestigd een raambord heel eenvoudig met zuignappen op een raam. Ook een ontzettend leuke, originele manier om de geboorte van jullie kleine spruit kenbaar te maken! 

Geboortevlag 

Bij bijzondere gebeurtenissen mag de vlag uit! Reden genoeg dus om dit ook te doen om te vieren dat jullie kleine is geboren. Hoe leuk is het om een vlag uit te hangen met de naam van jullie pasgeboren baby erop? De invulling van het ontwerp van de vlag is overigens helemaal aan jou, want je ontwerpt jouw geboortevlag helemaal zelf bij MonsterPrint! 

Geboorte aankondigingen voor in de tuin maak je compleet met vlaggetjes

De geboorte van een klein wonder is een grote gebeurtenis. Reden genoeg om op het gebied van geboorte aankondigingen voor in de tuin goed en groots uit te pakken toch? Maak jouw versiering helemaal compleet met door jou zelf ontworpen geboortevlaggetjes. Laat jij op elk vlaggetje een letter uit zijn/haar naam terugkomen? Of misschien ga je wel voor een algemene vlaggenlijn in jongen of meisjes thema? Je bepaalt het helemaal zelf!

De leukste geboorte aankondigingen voor in de tuin bestel je bij MonsterPrint

Geen beperkte keuze uit een serie bestaande ontwerpen hoeven maken. Bij MonsterPrint ontwerp je al jouw producten gewoon zelf! Als je denkt dat het moeilijk is om een online een ontwerp te maken, heb je het mis. De ontwerptool is namelijk zo ingericht dat iedereen hierin een ontwerp kan maken. Het zal je verbazen!  Heb je vragen over één van bovengenoemde producten, een ander product uit ons assortiment of kom je er tijdens het ontwerpen toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen, met ons mailen, chatten en WhatsAppen. We helpen je graag verder! 

De leukste geboorte aankondingen ontwerp je gewoon helemaal zelf bij MonsterPrint!