Selecteer een pagina

Met nog iets langer dan een maand te gaan is het alweer 5 december. De dag waarop in Nederland massaal Sinterklaas wordt gevierd! Loodjes getrokken? Niets is zo vervelend als een beperkt lijstje waar je eigenlijk helemaal niets mee kunt. Om het je iets makkelijker te maken geven wij je wat inspiratie waarmee je de leukste sinterklaascadeaus kunt scoren. Je leest het allemaal hieronder. 

De leukste Sinterklaascadeaus ontwerp je zelf 

Niets is zo leuk als het geven van een persoonlijk Sinterklaascadeau. Heb je een mooie foto waarvan je weet dat de ontvanger deze ook mooi vindt? Laat deze dan drukken op een bijzonder materiaal. Heb je meerdere mooie foto’s? Kortom; kun je geen keuze maken?  Maak dan een collage van je mooiste foto’s. 

Foto op textielposterFoto op textielposter 

De favoriet van dit moment is de foto op textielposter. Dat is niet voor niets. Een foto op textielposter, ook wel foto op schoolplaat genoemd, kennen we allemaal nog wel van vroeger. Toen hadden ze voornamelijk een educatief doel. Nu is een textielposter drukken een prachtige toevoeging aan jouw interieur. De natuurlijke materialen voegen een stukje warmte en sfeer toe aan jouw interieur, en de foto(s) die je hierop laat drukken geven jouw interieur een persoonlijke touch. 

Sierkussen bedrukt met foto Foto op kussen

We blijven nog even bij de textielproducten. Iets wat in elk interieur past is namelijk een sierkussen bedrukt met foto, leuke print of wellicht een inspirerende quote. Je hebt keuze uit verschillende (standaard) kussen formaten. Een sierkussen met foto stel je gemakkelijk samen. Ook een kussen voor buiten kun je personaliseren. Dit materiaal is waterafstotend en kun je dus gerust buiten laten liggen. De kussens worden tot slot netjes met een rits afgewerkt. 

Heb je te maken met een echte ‘slaapkop’? Je kunt ook een kussensloop laten bedrukken

Foto op tegeltjeTegeltje bedrukken 

“Tegeltje, tegeltje aan de wand.. Wie heeft het leukste Sinterklaascadeau van het land?”. Jij! Een foto op tegeltje is een ontzettend leuk en origineel Sinterklaascadeautje, zeker wanneer je een iets kleiner budget hebt. Heeft iemand een bepaalde uitspraak die kenmerkend voor hem/haar is? Laat deze dan drukken op een tegeltje. Natuurlijk kun je ook weer een mooie foto laten drukken op tegeltje. 

Tafelkleed bedrukken Tafelkleed bedrukken

Iemand die van lekker eten houdt en het liefst zo lang mogelijk tafelt? Laat dan een tafelkleed of tafelloper bedrukken. Doordat je te maken hebt met een grote oppervlakte is het leuk hierop een collage te maken van allerlei foto’s. Houd hierbij rekening met het feit dat de foto’s naar de buitenkanten zijn gericht. Zo heeft iedereen die aan tafel zit iets te bekijken. Zeker met de familiediners tijdens kerst in het vooruitzicht zorgt dit voor prachtige herinneringen en volop gespreksstof. 

Dekbedovertrek bedrukkenDekbedovertrek bedrukken

Brrr… de herfst is begonnen en de winter staat ons nog te wachten. Voor de meesten van ons betekent dit dat we het liefst zo lang mogelijk onder de dekens blijven liggen. Het ideale moment dus om een mooi nieuw dekbedovertrek aan te schaffen. Natuurlijk kun je een standaard printje kopen in de winkel, maar je kunt ook zelf jouw dekbedovertrek ontwerpen. Hoe leuk is dat? Een favoriete popster, Netflix-serie of voetbalclub? Je bepaalt helemaal zelf wat jij op het overtrek laat drukken. 

De leukste Sinterklaascadeaus bestel je bij MonsterPrint

Voor het scoren van de leukste Sinterklaascadeaus zit je bij MonsterPrint goed. Hier vind je voor ieder budget een passend cadeau. Heb je vragen over het bovenstaande of wellicht één van de andere producten uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons op werkdagen van 08:30 tot 17:00 bereiken door met ons te bellen, chatten, mailen of Whatsappen. We helpen je graag verder! 

De leukste Sinterklaascadeaus voor elk budget? Die scoor je gewoon bij MonsterPrint!