Selecteer een pagina

Verzorgd uitziende buitenreclame is ontzettend belangrijk. Het is de eerste indruk die je maakt bij (potentiële) klanten. Het is tenslotte het eerste wat ze van jou zien. Die eerste indruk moet goed zijn. Daarnaast draagt buitenreclame natuurlijk ook bij aan de zichtbaarheid en vindbaarheid van jouw bedrijf. Zeker wanneer je regelmatig klanten op bezoek krijgt, is het een must dat jouw bedrijf goed vindbaar/zichtbaar is vanaf de weg. Om ervoor te zorgen dat je opvalt, heb ik verschillende reclamemogelijkheden voor je. In deze blog vertel ik jou alles over buitenreclame. Lees snel verder!

Spandoek voor buitenEen spandoek als buitenreclame

Tijden veranderen, maar de spandoek is altijd een goede optie geweest wanneer het buitenreclame betreft. Dit budget materiaal is zeer geschikt om te gebruiken aan de gevel van jouw bedrijfspand. Spandoeken worden gemaakt van pvc-materiaal. Dit weerbestendige materiaal kan wel tegen een stootje! Naast gevelreclame zijn spandoeken natuurlijk ook ideaal om te gebruiken ter promotie van een event. Wil jij een spandoek gaan inzetten op een locatie waar veel wind staat? Kies dan voor luchtdoorlatend mesh! Dit is speciaal (de naam zegt het al) luchtdoorlatend pvc doek. Dit voorkomt dat het spandoek stuk scheurt bij een (te) hoge windkracht. Welke variant je ook kiest; een spandoek is én blijft een grote aandachtstrekker.

Trespa reclamebordEen reclamebord als buitenreclame

Ben je op zoek naar oerdegelijke buitenreclame? Dan kies je voor het bedrukken van een reclamebord! Een reclamebord wordt gemaakt van Trespa. Dit materiaal is maar liefst 6 mm dik. De harde toplaag en de massieve kern zorgen ervoor dat jou reclamebord hufterproof is! Je bepaalt zelf of jij jouw reclamebord af wilt laten werken met een glanzende laag of een matte laag. Daarnaast kun je één zijde laten bedrukken, maar je kunt er ook voor kiezen om beide zijden te bedrukken, zodat jouw reclame optimaal zichtbaar is!

Buitenreclame bestel je bij MonsterPrint

Buitenreclame bestellen bij MonsterPrint betekent dat je geen duur ontwerpbureau in hoeft te schakelen. In mijn handige ontwerptool kun je namelijk heel eenvoudig zelf jouw reclamedoek of reclamebord ontwerpen. Je kunt jouw eigen logo toevoegen, tekst, foto’s, afbeeldingen, enzovoort! Het is echt niet moeilijk. Binnen enkele klikken heb jij jouw buitenreclame besteld! Heb je vragen over het laten drukken van buitenreclame? Neem dan gerust contact met mij op! Je kunt mij werkdagen van 08:30 tot 17:00 met ons bellen, mailen en chatten.

Buitenreclame nodig? Deze ontwerp en bestel je eenvoudig online bij MonsterPrint!