Selecteer een pagina

Een dekbed bedrukken is een ontzettend leuke manier om jouw slaapkamer iets op te fleuren. Een dekbed met print, zoals een leuke foto of een leuk patroon; je kiest van jij mooi vindt! Hoewel je het misschien niet wist kan jouw dekbedovertrek invloed hebben op jouw nachtrust. We weten allemaal wel dat een goede nachtrust ontzettend veel oplevert. Je voelt je gewoon beter, frisser en bovenal energieker. Kun je wel wat tips gebruiken voor het verbeteren van jouw nachtrust? In deze blog geven we je er een aantal. Lees snel verder!

Dekbed bedrukken in de kleur blauw

Ja, je leest het goed! Onder andere blauw is de kleur die volgens slaapexpert Steve Norma helpt om jouw nachtrust te verbeteren. De kleur blauw kalmeert je geest en jouw lichaam. En zou nou eerlijk, het beeld wat je hebt van een helder blauwe zee is toch wel echt rustgevend. Zo gek is die conclusie dus helemaal niet. Heb je nog een mooie vakantiefoto van die ene blauwe zee op jouw laatste vakantiebestemming? Laat deze nu op een dekbed bedrukken!

Nu een dekbed bedrukken

Geprint dekbed van katoen

Niet alleen de kleur van jouw dekbedovertrek is bepalend voor jouw nachtrust. Ook het materiaal speelt hierin een rol. Het lijkt misschien voor jou gewoon een lap stof die je over jouw dekbed trekt, maar het materiaal is van groot belang. Tijdens je slaap produceer je veel warmte. Jouw dekbedovertrek moet dit allemaal opvangen. Katoen is geschikt voor zowel de koudere als warmere nachten. Het voelt daarnaast ook nog eens zacht aan.

Ook is het belangrijk om jouw beddengoed regelmatig te wassen. De geur van pas gewassen beddengoed zouden je doen herinneren aan een heerlijk luxe hotel. Jij hoef je in ieder geval geen zorgen te maken over mogelijk kwaliteitsverlies van de print op jouw dekbedovertrek wanneer je deze laat drukken door MonsterPrint. Deze kun je gerust meerdere keren wassen op 60 graden.

Dekbed bedrukken bij MonsterPrint

Bij Monsterprint kun jij jouw eigen dekbedovertrek samenstellen. In de eenvoudige online editor maak je volledig zelf een ontwerp naar eigen smaak. Of je nu alleen een zwarte tekst wilt laten drukken op jouw dekbedovertrek of wilt gaan voor een kleurrijke all-over print: jij bent de ontwerper. Vergeet niet ook de achterkant van jouw dekbedovertrek mee te nemen in jouw ontwerp en de kussenslopen los mee te bestellen. Ook deze kun je uiteraard voorzien van een eigen ontwerp. Zo kun je eindeloos variëren zonder dat jij jouw print snel zat bent. Heb je vragen over een dekbed bedrukken? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Hier helpen we jou graag verder.

Droom heerlijk weg. Kies ervoor jouw dekbed te laten bedrukken bij Monsterprint!