Selecteer een pagina

Jouw favoriete foto, print, quote of tekening op een poster van stof laten drukken? Goede keuze! In deze blog geven wij jou drie verschillende suggesties voor het drukken van een stoffen poster. Lees hieronder snel welke dit allemaal zijn… 

textielposterEen stoffen poster bedrukken 

We kennen allemaal wel een poster van papier, maar een stoffen poster voegt veel meer warmte toe aan jouw interieur. Het is namelijk een veel zachter materiaal dan papier, waardoor het een knus gevoel geeft. Een trend die momenteel gaande is op het gebied van stoffen posters is de textielposter, gemaakt van een prachtige polyester stof. De textielposter, ook wel schoolplaat genoemd, wordt gekenmerkt door de afwerking met houten latten. De boven- en onderkant van jouw poster wordt voorzien van een tunnel. Hierin schuif je heel eenvoudig de meegeleverde houten latten. De houten lat aan de bovenkant is voorzien van twee gaatjes waar een touwtje van leder doorheen kan. 

 Wandkleed 

Wanneer je een stoffen poster wilt laten drukken op een heel groot formaat, dan is een wandkleed ideaal voor jou! Een wandkleed is vergelijkbaar met de textielposter, alleen worden de houten laten nu vervangen voor een stoere, zwarte ophangroede die je middels wandhaken aan de muur kunt bevestigen. Het doek van een wandkleed is van een zeer zware kwaliteit katoen. Een echte eyecatcher in iedere ruimte! 

 

 

stof bedrukkenLap stof bedrukken

Voor de derde suggestie nemen we ‘stoffen poster’ heel letterlijk. Je kunt namelijk ook een foto op een stuk stof (katoen percal) laten drukken. Deze kun je middels punaises of spijkers op jouw wand bevestigen. Hang je het doek een beetje losjes op? Dan creëer je hiermee een extra speel effect. Natuurlijk kun je ook meerdere foto’s op stukjes stof laten drukken en deze in een soort van collage bij elkaar aan de muur hangen. Dat ziet er gezellig uit! 

Andere producten van stof 

Wist je dat je bij MonsterPrint ook allerlei andere fotoproducten van stof kunt laten bedrukken? Wacht dacht je bijvoorbeeld van:

Een stoffen poster bestel je bij MonsterPrint! 

Een stoffen poster ontwerp je gewoon online bij MonsterPrint. In de eenvoudig ingerichte ontwerptool heb jij in een mum van tijd een prachtige poster ontworpen. Ontdek het zelf! Heb je vragen over het drukken van een poster van stof? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Je kunt met ons chatten (direct antwoord), WhatsAppen, bellen of ons een mailtje sturen. We helpen je graag verder! 

Voordelig én snel een stoffen poster laten bedrukken? Doe dit vandaag nog bij MonsterPrint!