Selecteer een pagina

Het zal je vast niet ontgaan zijn. Voor de komende dagen staat er mooi weer op de planning! Dit betekent dat we allemaal massaal naar buiten willen. Ook is dit natuurlijk hét moment waarop het begint te kriebelen weer in de tuin aan de slag te gaan of je balkon (opnieuw) in te richten! MonsterPrint heeft wat leuks voor je om meer gezelligheid in jouw tuin te creëren: een foto op canvas voor buiten

Foto op canvas voor buiten

Met een foto op canvas heb jij jouw tuin of balkon binnen een handomdraai een opfrisbeurt gegeven! Daarnaast voeg je ook nog eens, bijvoorbeeld met één van jouw favoriete foto’s of quote, een stukje persoonlijkheid toe aan jouw tuin of balkon. Een saaie schutting of muur? Met canvasdoek tover je deze helemaal weg! 

Weerbestendig canvasdoekWeerbestendig canvasdoek 

Nu horen we je denken; een foto op canvas voor buiten, is dat wel verstandig? Jazeker! De canvasdoeken van MonsterPrint zijn namelijk weerbestendig. Ze zijn gemaakt van sterk en scheurvast PVC materiaal en het houten frame is gemaakt van geïmpregneerd hout Hierdoor kun jij dus vanuit jouw tuinstoel ellenlang staren naar je eigen kunstwerk. Wil je een klein doek of wil je dat jouw foto op canvas een échte eye-catcher wordt? Het kan allemaal, want bij MonsterPrint heb je keuze uit heel veel verschillende formaten! Check hieronder snel welke dit zijn.

Fotocollage op canvas 

We snappen dat het lastig kiezen is wanneer je meerdere favoriete foto’s hebt. Daarom kun je bij MonsterPrint helemaal zelf bepalen hoeveel foto’s je op een doek laat drukken. Eén foto of honderd? Jij bent de ontwerper! Ga snel en vrijblijvend in onze ontwerptool aan de slag en ontdek wat er allemaal mogelijk is! 

Wil jij jouw tuin een echte make-over geven? Bij MonsterPrint kun je ook kussens laten bedrukken met je eigen print. Of wat dacht je van een parasol? Met de volledig zelf te personaliseren producten van MonsterPrint maak je er echt wat moois van! 

Foto op canvas voor buiten bestellen bij MonsterPrint

Heb je vragen over het samenstellen van jouw foto op canvas voor buiten of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. 

Jouw tuin of balkon in een handomdraai opgefleurd met een foto op canvas voor buiten van MonsterPrint!