Selecteer een pagina

Een boekenlegger is onmisbaar voor echte boekenwurmen! Een boekenlegger heeft natuurlijk voornamelijk een praktische functie, maar je kunt lezen voor jezelf én voor anderen nog een stukje leuker maken door een boekenlegger met foto te laten drukken! Lastig? Absoluut niet. Je kunt gewoon jouw leukste foto kiezen, deze direct uploaden, eventueel zelf nog een tekstje toevoegen en klaar ben je! 

Boekenlegger met fotoToepassing boekenlegger met foto 

Er zijn ontzettend veel leuke toepassingen te verzinnen voor het drukken van foto’s op een boekenlegger. Wat dacht je bijvoorbeeld van een give-away op een bruiloft? Jullie leukste foto’s door de jaren heen met een persoonlijk bedankje erop. Of een leuke weggever tijdens een speciale verjaardag, bijvoorbeeld iemand die 50 jaar is geworden? Wat jij ook verzint, jij maakt het ontwerp en wij voeren het voor je uit. 

Eenvoudig online een ontwerp maken

Het enige wat je hoeft te doen is het uploaden van jouw leukste foto. Heb je te veel leuke foto’s en kun je geen keuze maken? Geen zorgen. Je kunt gerust meerdere foto’s kiezen. Sterker nog: je kunt oneindig veel foto’s uploaden. Maak een mooie collage en voeg hierbij een leuke tekst. Nu zijn jouw boekenleggers klaar om uitgedeeld te worden. Als je denkt dat het maken van een ontwerp een lastige opgave is heb je het mis. De ontwerptool is zo ingericht dat iedereen heel eenvoudig en snel een ontwerp kan maken. Ga snel aan de slag en ontdek het zelf. Ben je begonnen met een ontwerp, maar heb je even niet zo veel inspiratie meer? Dan sla je deze eenvoudig op en ga je een volgende keer gewoon weer verder waar je bent gebleven. 

Andere leuke fotoproducten

Bij MonsterPrint kun je niet alleen een boekenlegger met foto laten drukken. MonsterPrint biedt nog veel meer aan dan alleen dat. Wat dacht je bijvoorbeeld van bierviltjes met een foto? Ook ontzettend leuk om uit te delen. Daarnaast kun je bij MonsterPrint jouw foto ook laten drukken:

Boekenlegger met foto laten drukken bij MonsterPrint

Een speciale gelegenheid en wil je hierbij iets persoonlijks uitdelen? Laat dan een boekenlegger met foto drukken bij MonsterPrint. Nadat jij jouw ontwerp klaar hebt gemaakt en besteld, gaan wij direct voor je aan de slag. Dit maak dat jij nooit lang op jouw bestelling hoeft te wachten. Heb jij vragen over het ontwerpen en/of drukken van een boekenlegger met foto? Neem dan gerust contact met ons op. Ons bereiken doe je heel eenvoudig door ons een chatbericht te sturen (met direct antwoord), te mailen, met ons te WhatsAppen of door ons te bellen. 

Boekenlegger met foto voor welke speciale gelegenheid dan ook? Je laat ze snel en eenvoudig drukken bij MonsterPrint!