Selecteer een pagina

Foto’s afdrukken is natuurlijk ontzettend leuk. Maak het nog leuker door deze op een bijzonder materiaal te laten drukken, zoals textiel. Een foto op textiel is dé trend van het moment. Waarom? Het materiaal is zo veelzijdig dat je er allerlei leuke toepassingen voor kunt verzinnen. In deze blog geven wij jou wat inspiratie. Lees snel verder!  

Foto op katoenFoto op textiel als wandkleed 

Een mooie grote foto als wandkleed, dat is gaaf toch? Je hebt het vast wel eens voorbij zien komen in een woonmagazine of op TV. Een foto op textiel, ofwel wandkleed. Een wandkleed geeft een stoere twist aan iedere ruimte. Daarnaast zorgt het tegelijkertijd ook voor warmte in de ruimte. Het is en blijft namelijk een natuurlijk materiaal. Een foto op wandkleed kun je meteen een mooi plekje geven in jouw huis. Je slaat in elke hoek een spijker (of prikt een punaise) en je bent al klaar. Wil je geen gaten in de muur en is jouw doek niet heel groot? Gebruik dan een plakspijker. Tip: een wandkleed hoeft niet persé strak tegen de muur te worden gehangen. Laat deze bijvoorbeeld een beetje hangen voor een speelse uitstraling.

Is jouw doek na ontvangst een beetje gekreukt? Geen zorgen, je kunt deze gerust even strijken voor je deze gaat ophangen. 

Foto in borduurringFoto op textiel in borduurring 

Hoewel borduurringen voornamelijk heel handig zijn tijdens het borduren, zien ze er ook nog eens ontzettend leuk uit. Dit maakt ze ontzettend populair om als decoratiestuk te gebruiken in je interieur. Het enige wat je hoeft te doen is een mooie foto te selecteren en deze te laten drukken op textiel. Je klemt vervolgens jouw stukje stof tussen de borduurring en je bent klaar! Zeker niet moeilijk en je hebt een echte eye-catcher gemaakt. Combineer verschillende groottes en je maakt er een nog gezelliger geheel van. 

 

tote bag

 

Tote bag bedrukken

Ze zijn tegenwoordig niet meer uit het straatbeeld weg te denken: Tote bags /canvas tasjes. Deze draagtas met parallelle hengsels zijn ontzettend populair en bovenal handig nu in winkels geen gratis plastic tassen meer worden afgegeven. Je kunt op iedere hoek van de straat wel zo’n tasje kopen, maar wist je dat Tote Bags ook heel eenvoudig zelf zijn te maken? Hoe leuk is het als je deze tasjes kunt personaliseren met leuke foto(s) of toffe print. Met een paar handelingen heb jij zo’n kek tasje in elkaar gezet. Belangrijk: je moet hiervoor wel met een naaimachine overweg kunnen of een handige moeder/oma hebben 😉 

Foto op textiel drukken 

Moge het duidelijk zijn; een foto op textiel drukken kent ontzettend veel leuke toepassingen. Ben je het hier ook mee eens? Dan kun je meteen aan de slag in de handige online ontwerptool van MonsterPrint. Je bepaalt allereerst het formaat van jouw stuks textiel wat je wilt gaan bedrukken. Vervolgens kun je in de online ontwerptool naar hartenlust foto’s en teksten toevoegen. Tevreden over het ontwerp? Dan kun je deze direct bestellen. Vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Deze kun je bereiken van 08:30 tot 17:00 uur. 

Print op textiel? Bestel deze vandaag nog eenvoudig, snel én voordelig bij MonsterPrint!