Selecteer een pagina

Het lente gevoel? Daar worden we allemaal wel blij van, niet waar? Aangename temperaturen en de natuur die volop in bloei staat. De lente is een feestje! Natuurlijk wil je overal genieten van de lente, ook in huis. Hoe je het lente gevoel in een handomdraai doorvoert in jouw interieur? Met frisse foto woonaccessoires in lente-thema. Wij geven je hieronder de nodige inspiratie! 

Lente op de muur

De lente doorvoeren met foto woonaccessoires op een prominente plek in jouw interieur? Kies dan voor mooie muurdecoratie. MonsterPrint biedt jou allerlei verschillende mogelijkheden voor het opfrissen van muren, waaronder het laten drukken van een mooie muurcirkel. Muurcirkels zijn momenteel een trend en verkrijgbaar in verschillende diameters. Juist door muurcirkels in verschillende diameters met elkaar te combineren creëer je een prachtige collage aan de wand. 

Twijfel je of je op zoek bent naar een ronde vorm voor aan de muur? Overweeg dan eens een textielposter of het drukken van een foto op een stoer materiaal als aluminium of hout

 

Lente op de bank

Kussens op de bank mogen niet ontbreken. Een bank met kussens ziet er niet alleen gezellig uit, maar zijn ook comfortabel tijdens het bankhangen. Voeg aan jouw collectie kussens een vrolijk lentekleurtje toe, bijvoorbeeld een mooie pastelkleur. Je kunt namelijk bij MonsterPrint sierkussens helemaal naar eigen wens customizen. Kies voor een kant-en-klaar kussen (met binnenvulling) of kies er voor om alleen een nieuwe hoes te laten bedrukken.

De lente op tafel

De lente op tafel met een prachtig bedrukt tafelkleed of tafelloper in lente thema. Zowel tafelkleden als tafellopers worden gemaakt van een prachtige kwaliteit katoen, welke je prima kunt wassen zonder dat de print vervaagd. Bepaal zelf het formaat van jouw tafelkleed of tafelloper, zodat deze helemaal op maat is voor jouw tafel. Maak het geheel tot slot nog af met een bosje tulpen of leuke lentebloeiers als blauwe druifjes of narcissen. 

Frisse foto woonaccessoires ontwerp je zelf bij MonsterPrint

De leukste foto woonaccessoires ontwerp je gewoon helemaal zelf online in de handige ontwerptool van MonsterPrint. Ga je voor foto’s, een gave afbeelding, alleen tekst of misschien wil je het allemaal wel met elkaar combineren? Je bent de ontwerper, dus jij bepaalt dit helemaal zelf. Heb je vragen over één van bovengenoemde producten? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons op werkdagen tijdens kantooruren bellen, mailen, met ons chatten of Whatsappen. We helpen je graag verder! 

Het frisse lente gevoel haal je in huis met de leukste foto woonaccessoires van MonsterPrint!