Selecteer een pagina

Een wandkleed suf? Tegenwoordig niet meer! Gestoken in een nieuw jasje en helemaal te customizen naar jouw eigen smaak, is het een absolute eye-catcher geworden voor in je interieur. Het wandkleed is terug van weggeweest!

wandkleed bedrukkenWandkleed trend

Het wandkleed van nu is stoerder en tegelijkertijd iets luchtiger dan de wandkleden die we kennen van vroeger. Het is daarmee een heuse trend geworden! Tegenwoordig vind je ze weer voorzien van hippe prints in menig interieurwinkel terug, maar wist je dat je er ook één heel voordelig zelf kunt laten maken? Een wandkleed bedrukken met die ene prachtige vakantiefoto, die ene sprekende print die je zo gaaf vindt of een quote waaraan je het liefst elke dag weer aan wordt herinnerd? Je bepaalt helemaal zelf wat je op jouw wandkleed laat drukken. Hiermee maak je jouw interieur ook nog eens persoonlijk. En wist je dat je met een wandkleed ook de akoestiek in een ruimte verbeterd? Kortom, waar wacht je nog op? Ga snel aan de slag met het personaliseren van jouw eigen wandkleed!

Wandkleed bedrukken 

Bij MonsterPrint heb je keuze uit verschillende formaten wandkleden die je kunt laten bedrukken met hetgeen wat jij leuk vindt! Het wandkleed wordt gemaakt van Mezo (100% katoen). Deze stevige katoensoort wordt gemaakt volgens de Better Cotton Initiative (BCI) eisen en heeft een stoere weefstructuur. Helemaal van nu dus! Het wandkleed wordt aan de bovenkant voorzien van een tunnel, waar je eenvoudig een roede van zwart staal in schuift. Het geheel bevestig je middels wandhaken (ook van zwart staal) aan de muur. 

Wandkleed varianten 

Twijfel je of een wandkleed is wat jij zoekt? Je kunt ook leuke varianten hierop laten bedrukken. Wat dacht je van een foto op textielposter of een akoestisch wandpaneel? Je vindt het allemaal bij MonsterPrint!

textielposter akoestisch paneel

Textielposter vs. akoestisch wandpaneel

Wandkleed laten bedrukken bij MonsterPrint 

Een wandkleed laten bedrukken bij MonsterPrint is heel eenvoudig. Je selecteert allereerst de gewenste afmetingen van jouw wandkleed. Vervolgens kun je aan de slag met jouw ontwerp? Is deze helemaal naar wens? Dan is het tijd om deze te bestellen. Jouw wandkleed wordt vervolgens binnen 5 werkdagen bij jou afgeleverd. Zo hoef jij dus nooit lang te wachten voor jij jouw wandkleed een mooi plekje kunt geven. Heb je vragen over het laten bedrukken van een wandkleed of wellicht één van de andere producten uit het assortiment van MonsterPrint? Neem dan gerust contact met ons op! 

Het wandkleed is terug van weggeweest. Ontwerp nu jouw eigen eye-catcher bij MonsterPrint!