Selecteer een pagina

Gaten boren in de muur, dat doen we liever niet. Sterker nog: in sommige huurhuizen is het zelf verboden om in de muren te boren. Er moet dan een andere oplossing verzonnen worden. Gelukkig zijn er alternatieven! In deze blog geven we jou een aantal voorbeelden van een foto ophangen zonder boren. Lees snel hieronder verder!

Foto ophangen zonder boren? Kies voor behangcirkels

behangcirkels drukkenWil je een foto ophangen zonder boren, maar heb je nog geen idee op welk materiaal jij jouw foto wilt laten afdrukken? Kies dan voor een behangcirkel! Behangcirkels worden gemaakt van zelfklevend textiel. Je plakt deze dus gewoon direct op de muur, daar waar jij vindt dat jou foto een plekje verdiend! De behangcirkel tóch op de verkeerde plek geplakt of ben je het na een tijdje beu en wil je de behangcirkel op een andere plek in je interieur terug laten komen? Geen probleem! De behangcirkels van MonsterPrint zijn gewoon te herpositioneren.

Tip: combineer verschillende behangcirkels in een groepje met elkaar voor een speels effect! 

Foto ophangen met zelfklevende strips

Je kunt een foto onder andere ophangen met zelfklevende strips. Dit is zeer geschikt voor een foto op poster, foto op karton of bijvoorbeeld een foto op stof (ofwel, de niet-zware materialen). Aan de achterkant van het materiaal bevestig je de strips en je plakt het zo tegen te muur aan. Even goed aandrukken, zodat de strips goed hechten op de muur, en jouw foto hangt. Fluitje van een cent dus! 

Foto ophangen met zelfklevende schroef 

De zelfklevende schroef is ideaal voor wanneer je een textielposter of schoolplaat, foto op canvas, foto op hout, foto op aluminium of een foto op plexiglas op wilt hangen. Houd hierbij wel rekening met het aanbevolen gewicht van de klevende schroef. Wil je een foto op aluminium of plexiglas aan de muur bevestigen? Vergeet dan niet een ophangplaatje mee te bestellen. 

foto op kartonHang je foto juist niet op!

Hoezo moet een foto opgehangen worden? Je kunt een mooi werk namelijk ook gewoon tegen de muur zetten, op het dressoir of in de kast. Dat een foto perse moet worden opgehangen is absoluut een misvatting. Fotoproducten leuk om tegen de muur of op een meubelstuk te zetten zijn: 

 

Allerhande andere fotoproducten 

Binnen het assortiment van MonsterPrint tref je ook allerlei andere originele fotoproducten aan, zoals een foto op kussen, foto op houtblok of wat dacht je van een foto op dekbedovertrek? Neem eens een kijkje in het assortiment van MonsterPrint en doe jezelf verrast staan van de mogelijkheden die je hebt! Heb je een materiaal gekozen? Dan heb jij vervolgens in de eenvoudige online editor van MonsterPrint jouw favo foto(s) uploaden, hier nog wat tekst aan toevoegen (mocht je dat willen) en jouw foto direct bestellen! Vragen? Neem gerust contact met ons op. We zitten klaar om jou verder te helpen! 

Een foto op een origineel materiaal laten drukken? Je doet het bij MonsterPrint!