Selecteer een pagina

Het is december! Kerst komt steeds dichterbij komt. Kortom; het wordt hoog tijd om na te gaan denken hoe jij jouw kersttafel gaat decoreren. Eén ding is zeker: de leukste kerstdecoratie voor een kersttafel decoreren scoor je bij MonsterPrint! In deze blog geven wij jou een aantal suggesties voor een leuke, maar bovenal persoonlijke kersttafel. Lees snel verder!

Waarmee kan ik mijn kersttafel versieren?

Het begint allemaal met de basis. De basis is de tafel. Kies voor een mooi tafelkleed. Een tafelkleed creëert direct een gezellige, warme sfeer, en dat is natuurlijk wat je wilt met kerst. Kies voor een tafelkleed van MonsterPrint. Deze kun je namelijk helemaal zelf online ontwerpen met hetgeen jij leuk vindt! Ga je voor een leuke kerst-print of wil je het extra persoonlijk maken met mooie foto’s? Met een tafelkleed met foto’s is een ding zeker: je raakt nooit uitgesproken, want er is genoeg gespreksstof! Je bepaalt zelf het formaat van jouw tafelkleed. Zo weet je altijd zeker dat deze niet te groot of te klein is.

Iets subtieler een kersttafel decoreren? Kies dan voor het drukken van een tafelloper. Ook hiervan bepaal je helemaal zelf het formaat en ook deze kun je helemaal naar eigen wens ontwerpen. Natuurlijk kun je ook het tafelkleed combineren met een mooie tafelloper. Kies wat je zelf mooi vindt! 

Kersttafel decoreren met placemats

Als je denkt dat placemats alleen maar worden gebruikt vanwege de praktische functie, heb je het mis. Een placemat kan namelijk ook een hele leuke, decoratieve functie hebben. Zeker voor kerst! Ook placemats kun je online ontwerpen bij MonsterPrint. Dit betekent dat je deze dus ook kunt personaliseren! Hoe leuk is het als je de namen van de tafelgasten op een placemat laat terug komen? Eventueel kun je er ook nog een leuke persoonlijke notitie bij zetten. Keuze heb je uit rechthoekige of ronde placemats.

Het kerstmenu: onmisbaar bij een kersttafel decoreren

Nu je de basis hebt aangekleed is het tijd om na te denken over de manier waarop je het menu gaat presenteren. Je kunt het menu op het placemat terug laten komen, maar het is ook leuk om iets op de borden te leggen in de vorm van een briefje/kaartje. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een flyer of ansichtkaart. Ook deze ontwerp je heel eenvoudig online in de ontwerptool van MonsterPrint. Of wacht dat je van het menu op een boekenlegger? Je kunt het zo gek niet bedenken! 

Natuurlijk mogen ook de kleinere accessoires niet ontbreken op de kersttafel. Wat dacht je bijvoorbeeld van leuke onderzetters in kerststijl? Of een vlaggenlijn in thema kerst? Je maakt dit allemaal (en nog veel meer) gewoon online bij MonsterPrint! 

Je scoort de leukste kersttafel versiering bij MonsterPrint

 Het assortiment van MonsterPrint is ontzettend uitgebreid. Er is voor elk wat wils! Heb je vragen over het bovenstaande? Neem dan gerust contact met ons op. We zitten op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur klaar om jou verder te helpen. Je kunt met ons chatten, bellen, mailen en WhatsAppen. 

Kersttafel versieren doe je met de producten van MonsterPrint!