Selecteer een pagina

21 juni is het weer Vaderdag! De dag waarop alle vaders in het zonnetje mogen worden gezet. Het vinden van een leuk, origineel cadeau kan knap lastig zijn. Daarom geven wij jou in deze blog vijf suggesties voor leuke Vaderdagcadeaus die jij de 21e van juni aan jouw man, (schoon)vader en/of opa kunt geven!

#1 Foto op aluminium 

Welke vader verdient geen stoer cadeau? Een foto op aluminium heeft een robuuste uitstraling en zal ongetwijfeld in de smaak gaan vallen bij jouw man, (schoon)vader en/of opa. Het materiaal heeft een bijzonder eigen karakter door het geborstelde effect in de plaat. Een foto op aluminium is absoluut een topper voor Vaderdag.

foto op aluminium

#2 Foto op hout

Een ander bijzonder materiaal om een mooie foto op af te laten drukken is vurenhout. De structuur van het hout is duidelijk bewaard. Door deze natuurlijke uitstraling komt jouw foto echt tot leven. Met een foto op hout voeg je een stukje sfeer en warmte toe aan welke ruimte dan ook maar. Je kiest zelf of je de planken horizontaal óf verticaal wilt laten lopen.

Foto op vurenhout

#3 Zitzak bedrukken 

Elke vader verdient wel een lekker rustmomentje toch? Even heerlijk een dutje doen na een middag vol karweitjes. Misschien wel buiten in het zonnetje? Een zitzak kun je namelijk zowel binnen als buiten gebruiken. Deze is  gemaakt van 100% waterafstotend materiaal. Kies je voor een bedrukte zitzak? Dan geef je pas echt een ‘chill’ Vaderdagcadeau!

Zitzak bedrukken

#4 Tegeltje bedrukken 

Heeft jouw man, (schoon)vader en/of opa een bepaalde uitspraak die hij vaak herhaalt? Dan is dit het moment om deze te laten vereeuwigen. Hoe? Door deze op een tegeltje te laten drukken! De tegeltjes van 100% keramiek zijn volledig tot de rand te bedrukken in kleur. Een superleuk Vaderdagcadeau voor wanneer je een iets kleiner budget hebt.

Foto op tegeltje

#5 Cadeaubon

Weet je niet wat jij jouw man, vader en/of opa moet geven? Kies dan voor een Cadeaubon. Met deze cadeaubon kan hij zelf iets helemaal naar eigen wens uitzoeken. MonsterPrint cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf een waarde van 10 tot 100 euro. 

cadeaubon

MonsterPrint is hét adres voor leuke Vaderdagcadeaus

Voor een klein budget of een groot budget op zoek naar leuke Vaderdagcadeaus? Dan zit je bij MonsterPrint goed. Alle fotocadeaus maak jij super snel en makkelijk in de online ontwerptool. Upload direct je foto, schaal deze naar het juiste formaat, voeg eventueel nog een tekstje toe en jouw Vaderdagcadeau is af! Heb je vragen en/of zijn er onduidelijkheden? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen. We helpen je graag! 

Leuke Vaderdagcadeaus? Die scoor je bij MonsterPrint!