Selecteer een pagina

De herfst is weer aangebroken. Samen met de winter de periode van het jaar waarin we veel tijd in huis doorbrengen. Dit maakt de start van de herfst hét perfecte moment om het in huis weer gezellig te maken. Met de juiste wanddecoratie geef jij jouw interieur in een handomdraai een complete make-over. Ter inspiratie presenteren wij jou in deze blog de leukste wanddecoratie trends van het moment. Lees hieronder snel verder. 

textielposterDe leukste wanddecoratie trends 

Waarom nieuwe, dure meubels aanschaffen of de moeite nemen om een muur een nieuwe kleur te geven als je ook, door het toevoegen van leuke wanddecoratie, jouw interieur vele malen gezelliger kunt maken? Voeg warmte toe aan jouw interieur door bijvoorbeeld een mooie foto, print of quote op textiel te laten drukken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een textielposter (ook wel schoolplaat genoemd). Deze ken je waarschijnlijk nog wel van vroeger. Een textielposter wordt afgewerkt met een ronde houten lat aan de bovenkant en eentje aan de onderkant. Met het meegeleverde lederlook touwtje kun jij jouw textielposter direct een mooi plekje geven aan de muur. 

 

wandkleed bedrukken

Het wandkleed is weer helemaal van nu

Tot wanddecoratie trends behoort ook het wandkleed. Het wandkleed heeft een heuse comeback gemaakt. Een wandkleed, gemaakt van stevige kwaliteit katoen, kun je laten bedrukken met hetgeen wat jij leuk vindt. Kies je voor een foto? Dan maakt je het ook nog eens extra persoonlijk. Waar een textielposter met houten latten wordt afgewerkt, hang je een wandkleed op aan een stoer, zwart aluminium frame. Zo wordt het echt een eyecatcher in jouw interieur.

 

 

Stoere wanddecoratie trends

Spreekt ‘stoer’ jou meer aan? Kies dan bijvoorbeeld voor een materiaal als geborsteld aluminium. Ook op dit materiaal kun jij jouw leukste foto, print of quote laten drukken. De zichtbare borstelstructuur in het materiaal geeft jouw prent een mooie, robuuste uitstraling. Of wacht dat je van een foto op hout? De prachtige nerven en noesten zijn nog zichtbaar in het materiaal, wat het geheel een mooie, natuurlijke uitstraling geeft. Je kunt kiezen voor een foto op hout of een foto op houtblok. 

foto op aluminium

De leukste wanddecoratie trends scoor je bij MonsterPrint

Ga jij voor één van bovengenoemde wanddecoratie trends of zet jij jouw eigen trend? Voor een uitgebreid aanbod van verschillende materialen zit je goed bij MonsterPrint! Alle wanddecoratie uit het assortiment van MonsterPrint kun je helemaal naar eigen wens ontwerpen in de eenvoudige online ontwerptool. Ga snel aan de slag en ontdek! Heb je vragen over bovenstaande? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ons bereiken op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur. We helpen je graag verder! 

De leukste en meest persoonlijke wanddecoratie scoor en maak je zelf bij MonsterPrint!