Selecteer een pagina

Ben je op zoek naar leuke muurdecoratie? Dan hebben we goed nieuws voor je. We hebben namelijk in deze blog de leukste muurdecoratie voor buiten voor je verzameld! Nu nog het leukste: je kunt alle muurdecoratie helemaal zelf ontwerpen in de online editor van MonsterPrint. En als je denkt dat het maken van een ontwerp moeilijk is, heb je het mis. De editor is zo ingericht dat iedereen heel gemakkelijk en snel een ontwerp kan maken. Ontdek het zelf! 


#1 Foto op canvas voor buiten

Een foto op canvas kennen we allemaal wel, maar wist je dat er ook speciale doeken zijn die je buiten op kunt hangen. Dit materiaal is waterafstotend, dus kan gerust het hele jaar door buiten blijven hangen! Ga jij voor een familieportret of misschien wel een mooie natuurfoto? Je bepaalt het helemaal zelf! 

#2 Tuincirkels 

Nieuw in het assortiment zijn tuincirkels. Tuincirkels worden gemaakt van Dibond. Dit is een stevig, maar lichtgewicht materiaal. Hierdoor heb jij niet veel nodig om ze op te hangen. Met een tuincirkel kun je de rechte lijnen in de tuin doorbreken. Kies voor een mooie grote cirkel of maak een speelse collage door verschillende diameters met elkaar te combineren. 

#3 Tuinposter 

Je hebt ze vast wel eens op Instagram of in een interieurtijdschrift voorbij zien komen: tuinposters. Tuinposters worden afgewerkt met ringen in de hoeken, wat de poster een stoere uitstraling geeft. Een mooie inspirerende quote of een prachtig doorkijkje waarmee je meer diepte in je tuin creëert? Het is allemaal mogelijk, want jij bent de ontwerper! 

Andere leuke tuindecoratie

Bij MonsterPrint scoor je niet alleen de leukste muurdecoratie voor buiten. Je kunt hier namelijk ook andere toffe producten customizen. Wat dacht je van een parasol, kussens speciaal voor buiten of een lekkere zitzak waar je heerlijk in weg kunt dromen tijdens de eerste zonnestralen? Neem eens een kijkje en laat je verrassen door het uiteenlopende aanbod outdoor producten! 

De leukste muurdecoratie voor buiten scoor je bij MonsterPrint 

Bij MonsterPrint profiteer je van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Heb je vragen over één van bovenstaande producten of wellicht een ander product uit ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zitten op werkdagen tijdens kantooruren voor je klaar om je verder te helpen. Je kunt ons bereiken door ons te bellen, met ons te chatten, door ons een mailtje te sturen of door met ons te whatsappen! 

Muurdecoratie helemaal zelf ontwerpen? Dat doe je heel eenvoudig online bij MonsterPrint!