Selecteer een pagina

20 juni is het weer zo ver, Vaderdag! Heb jij je cadeau al in huis? Of heb je er dit jaar moeite mee om een origineel Vaderdag cadeau te vinden? In deze blog geven we je een paar tips voor een origineel Vaderdag cadeau.

Bierviltjes

Is jouw vader een echte bierliefhebber? Dan zijn gepersonaliseerde bierviltjes het geschikte cadeau. In de online editor van Monsterprint heb je meerdere opties om de bierviltjes helemaal naar eigen wensen samen te stellen. Upload bijvoorbeeld een leuke foto van jullie samen! Een origineel Vaderdag cadeau waar je lang plezier van hebt.

Foto op houtblok

Heb jij een stoere vader? Dan is dit zeker een origineel cadeau! Hoe leuk is het om jouw favoriete foto met jouw vader op een houtblok te laten drukken. Door dit unieke materiaal krijg je cadeau een stoere uitstraling. Hét perfecte cadeau voor een stoere vader!

Plakboek

Hebben jij en jouw vader veel mooie momenten vast gelegd op foto’s? Die moeten natuurlijk voor altijd mooi bewaard blijven. Een plakboek is dan hét perfecte cadeau! Kies de mooiste foto van jullie samen en zet deze met onze online editor op de voorkant van je plakboek en geniet samen op Vaderdag van jullie mooiste herinneringen.

Foto op canvas

Een foto op canvas is al heel lang een favoriet cadeau om te geven maar het blijft leuk! heb jij een mooie foto samen met jouw vader, laat deze dan drukken op canvas. Wil je jouw foto laten drukken op ander materiaal, dan kun je ook kiezen voor plexiglas, karton, dibond of aluminium.

Textiel poster

Wil je iets anders dan een foto op canvas cadeau geven? Dan is een foto op een textiel poster een goede optie. Hoe leuk is het om een textiel poster aan de muur te hangen? Bestel hem bijvoorbeeld met een leuke foto van de familie of jouw vaders favoriete quote.

20% korting op een origineel Vaderdag cadeau

Heb je een origineel cadeau gevonden? Bij Monsterprint profiteer je nu van maar liefst 20% korting op het hele assortiment om een origineel Vaderdag cadeau uit te zoeken! Zo wordt het bestellen van een Vaderdag cadeau nog leuker. Deze korting is zichtbaar op te productpagina’s en is geldig t/m 20 juni 2021. 

Een origineel Vaderdag cadeau bestel je bij Monsterprint

Bij Monsterprint ontwerp je jouw Vaderdag cadeau makkelijk via de online editor. Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden? Laat het ons weten en neem contact met ons op. Je kunt ons bereiken door met ons te bellen, te chatten, door ons een mailtje te sturen of door met ons te Whatsappen. We helpen je graag verder! 

Een origineel Vaderdag cadeau scoren? Je bestelt ze bij Monsterprint!