Selecteer een pagina

De feestdagen staan weer voor de deur! Rondom de feestdagen hanteren we aangepaste aanlever- en openingstijden. Deze hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet:

 

Donderdag 24 december

Op deze dag is onze klantenservice bereikbaar tot 12:00 uur voor al jouw vragen. Bestellen doe je tot 11:00 uur om dezelfde dag nog mee te laten tellen. 

Vrijdag 25 en zaterdag 26 december 

Tijdens de kerstdagen zijn we gesloten. We zijn niet bereikbaar en er wordt op deze dagen ook niet geproduceerd. Tevens worden er geen pakketten verzonden en/of afgeleverd. 

Donderdag 31 december 

Op oudejaarsdag is onze klantenservice bereikbaar tot 12:00 uur voor al jouw vragen. Bestellen doe je tot 11:00 uur om dezelfde dag nog mee te laten tellen. 

Vrijdag 1 januari

Op nieuwsjaardag zijn we gesloten. Dit betekent dat onze klantenservice niet bereikbaar is en we ook geen drukwerk produceren. Tevens worden er geen pakketten verzonden en/of afgeleverd op deze dag.

 

Vanaf maandag 4 januari zijn we gewoon weer bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur, zoals je van ons gewend bent. Namens het gehele team MonsterPrint wensen we jou alvast fijne kerstdagen en een gelukkig (maar bovenal gezond) 2021 toe!