Selecteer een pagina

Je gaat een eigen bedrijfje opzetten? Of wellicht heb je dat net gedaan? Om jezelf, jouw product en/of dienst te kunnen promoten zijn verschillende zaken een must. Speciaal voor jou als zzp-er hebben we een handige checklist opgesteld ‘reclame voor zzp-ers‘. Lees snel verder! 

VisitekaartjesVisitekaartjes: onmisbare reclame voor zzp-ers

Inderdaad, visitekaartjes zijn onmisbaar voor jou als zzp-er. Wees er zeker van dat je altijd visitekaartjes op zak hebt. Niets is zo vervelend dan moeten zeggen dat je geen visitekaartjes bij je hebt. Dit geeft namelijk ook meteen (onbewust) een verkeerd signaal af. Natuurlijk wil men zien dat jij overal en altijd met jouw bedrijf bezig bent (al hoeft dat natuurlijk niet écht zo te zijn) en dus altijd visitekaartjes op zak hebt. Wanneer je visitekaartjes bij mij besteld heb je keuze uit een aantal verschillende papiersoorten. Wil je dat jouw visitekaartjes beschrijfbaar zijn? Kies dan voor visitekaartjes gedrukt op natuurkarton.

Verspreid flyers met jouw reclameboodschapflyer maken

Een flyer is een ontzettend mooi reclamemiddel om een bepaalde boodschap onder de aandacht te kunnen brengen. Ben je net begonnen? Start dat met een ludieke openingsactie om jouw eerste klanten te kunnen werven. Een korting is bijvoorbeeld een hele mooie manier om mensen een eerste keer met jou kennis te kunnen laten maken. Woon je in een dorp? Laat dan hier jouw eigen flyer bezorgen. Veel mensen gunnen het namelijk eerder iemand uit de buurt dan iemand van ver. De lokale middenstand ondersteunen blijkt voor veel mensen (nog steeds) een waarde te zijn. 

Reclamebord makenMet gevelreclame word je gezien! 

Mensen moet je kunnen vinden. Vergeet daarom zeker niet een groot spandoek of reclamebord te plaatsen. Reclame op de gevel of in de tuin is het eerste wat jouw (potentiële) klant van jou ziet. Dit moet er dus verzorgd uitzien. Wanneer jij jouw spandoek of reclamebord bij mij laat drukken kun je helemaal zelf jouw formaat bepalen. Fijn toch? Doordat ik alleen werk met de beste machines weet je zeker dat jouw boodschap van de gevel knalt! 

Aanvullende reclameproducten Ansichtkaart maken

Heb je een nieuwe klant? Hoe leuk is het dan om deze nieuwe klant te bedanken met een leuk, persoonlijk kaartje. Ook voor het drukken van kaarten zit je bij MonsterPrint goed. Of wat dacht je van het sturen van kerstkaarten naar jouw klanten? In mijn handige editor bepaal je helemaal zelf wat er op jouw kaarten komt te staan! Wil je kaarten via de post gaan versturen? Vergeet dan niet om de voorzijde van jouw kaart te voorzien van een laminaat.

Stickers laten makenReclame die écht blijft ‘plakken’? Kies dan voor het drukken van stickers. Stickers zijn ontzettend leuk om uit te delen of achter te laten bij de klant. Heb je een webshop en verstuur je regelmatig pakketten? Dan wil je natuurlijk wel dat de ontvangen meteen kan zien dat het pakket van jou afkomstig is. Ook hiervoor laat je stickers drukken.

Laat jouw reclame drukken door MonsterPrint

Waarom jij als zzp-er jouw reclame moet laten drukken door MonsterPrint? Omdat je hiervoor geen duur reclamebureau in hoeft te schakelen! Je kunt namelijk met enkele klikken op de muis al jouw reclame uitingen zelf ontwerpen! Je kunt in de handige ontwerptool jouw logo toevoegen en oneindig veel tekst en foto’s/afbeeldingen. Wij regelen vervolgens de rest! Heb je vragen voor ons? Neem contact op! Je kunt ons bellen, mailen, chatten of WhatsAppen. 

Reclame voor zzp-ers begint bij MonsterPrint!