Selecteer een pagina

14 februari is het weer Valentijn! Het moment waarop jij jouw geliefde mag laten blijken dat je van hem/haar houd. Daar hoort natuurlijk een cadeau bij. Niets is zo leuk en persoonlijk als het geven van een fotocadeau. Dit is de reden waarom we een top vijf voor jou hebben samengesteld met de leukste Valentijnscadeaus

Valentijn textielposter1. De textielposter 

De textielposter is ontzettend populair op dit moment. Dat is natuurlijk niet voor niets, want het is en blijft een heel bijzonder materiaal. De textielposter wordt afgewerkt met een tunnel aan de boven en onderzijde. Hier schuif je eenvoudig de meegeleverde houten latten in. Na het bevestigen van het lederlook touwtje is de textielposter klaar om opgehangen te worden. Kies een mooie foto van jullie samen en laat deze op een textielposter drukken. Een Valentijnscadeau waar jullie allebei blij van worden. 

Valentijns kussensloop2. Kussensloop bedrukken

Wonen jij en jouw Valentijn nog niet samen? Laat dan een kussensloop met een leuke foto van jou hierop drukken. Zo hoeft jouw liefje jou geen enkel moment te missen. Een kussensloop kan aan beide zijden bedrukt worden. Dit betekent dat je ook nog een leuke foto van jullie samen of een lieve boodschap op de achterzijde kunt laten drukken. Kussenslopen worden gemaakt van 100% hoogwaardig, zacht katoen. 

kussen met foto valentijn3. (sier)kussen bedrukken 

Een Valentijnscadeau met een hoog knuffelgehalte? Laat dan een (sier)kussen met foto bedrukken. Ook een sierkussen is aan beide zijden te bedrukken. Dit betekent dus dat je niet één foto uit hoeft te zoeken, maar ruimte hebt om meerdere foto’s kwijt te kunnen. Je kunt een keuze maken uit verschillende formaten kussens en hebt de mogelijkheid deze met of zonder vulling te bestellen. De hoes, gemaakt van 100% katoen, voelt heerlijk zacht aan.

Foto op tegeltje4. Tegeltje bedrukken 

Tegeltje, tegeltje aan de wand… Wie is de leukste Valentijn van het land? Inderdaad, je kunt een foto van jullie samen op een tegeltje laten drukken. Hoe leuk is dat? De tegeltjes zijn gemaakt van keramiek. Een tegeltje bedrukken is een ontzettend leuk Valentijnscadeau wanneer je een kleiner budget hebt of gewoon een bescheiden cadeautje wilt geven. 

fotoplakboek5. Fotoplakboek 

Hebben jij en jouw Valentijn al een hoop mooie herinneringen samen gemaakt, kortom: een heleboel foto’s verzameld? Dan is het laten bedrukken van een fotoplakboek een ontzettend origineel idee! Je kunt de voorkant van het fotoboek helemaal zelf ontwerpen. Het enige wat jij/jullie zelf nog moeten doen is het inplakken van jullie leukste foto’s samen. Je kunt kiezen voor een kaft van kunstleder of een kaft van linnen. 

De leukste Valentijnscadeaus scoor je bij MonsterPrint 

Niet alleen de leukste Valentijnscadeaus vind je bij MonsterPrint. Natuurlijk is het assortiment fotocadeaus van MonsterPrint veel uitgebreider. Dit betekent dat er altijd een geschikt fotogeschenk voor jou bij zit. Om te vieren dat het bijna Valentijn is geven we tot en met 14-2-2020 20% korting op alle fotocadeaus. Doe hier dus je voordeel mee! Heb je vragen voor ons? Laat het ons weten. Je kunt ons bereiken op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur. 

Op zoek naar de leukste Valentijnscadeaus? MonsterPrint heeft het voor jou!