Selecteer een pagina

Is die ene saaie muur of schutting voor jou een doorn in het oog? Dan wordt het hoog tijd hier iets aan te doen! Voor het verfraaien van jouw tuin zit je bij MonsterPrint goed. Hier kun je onder andere een eigen tuindoek laten drukken. We maken het nog leuker voor je: je ontwerpt een tuindoek gewoon heel eenvoudig zelf. Hoe leuk is dat? 

Tuindoek varianten 

Je kunt een keuze maken uit verschillende tuindoek varianten. Eén van deze varianten is een canvasdoek speciaal voor buiten. Dit materiaal is waterafstotend en kan dus gerust het hele zomerseizoen (ook tijdens regenbuien) buiten blijven hangen. Een canvasdoek wordt afgewerkt met het kenmerkende houten frame, waar het waterafstotend doek op wordt gespannen. 

Een andere variant is een tuindoek van PVC materiaal. Van dit materiaal worden ook spandoeken gemaakt. Je snapt het al, dit doek kan dus wel tegen een stootje. Ook een tuindoek van PVC materiaal is 100% waterafstotend. Tuindoeken van PVC materiaal worden afgewerkt met een ringen in alle hoeken. Dit geeft jouw doek niet alleen een stoere twist, maar zorgt er ook voor dat jij jouw poster eenvoudig op kunt hangen. 

Wil je voor een klein of misschien wel een groot doek gaan? Je hebt het helemaal zelf in de hand. Wanneer je kiest voor een canvasdoek voor buiten zit je aan een aantal vaste formaten vast (i.v.m. het frame), maar kun je wel kiezen uit een ruin aanbod kleine én grote formaten. Wil je een tuindoek volledig op maat? Kies dan voor een PVC doek.

Leuke tuindoek ideeën

Er zijn ontzettend veel leuke toepassingen te verzinnen voor het drukken van een tuindoek. Zo kun je bijvoorbeeld een mooie, inspirerende quote of gedicht op een tuindoek laten drukken. Of wellicht heb je nog een favoriete foto die mooie herinneringen oproept? Je bepaalt helemaal zelf wat er op jouw tuindoek komt! 

Wil je een diepte effect creëren in jouw tuin en deze groter laten ogen dan deze in werkelijkheid is? Laat dan een saaie muur of schutting volledig bekleden met een doek, bijvoorbeeld met een doorkijkje of groen bos. Laat je deze helemaal van boven naar beneden lopen en in de volledige breedte? Dan lijkt het net echt! 

Andere tuinaccessoires

Maak jouw make-over compleet met de andere tuinaccessoires van MonsterPrint die je helemaal zelf kunt personaliseren naar je eigen smaak! Wat dacht je van een chille zitzak voor in de tuin? Of waterafstotende kussens om jouw loungeset nog net even wat meer aan te kleden? Voor de warme zomerdagen mag een parasol natuurlijk niet ontbreken. Ook deze kun je helemaal zelf ontwerpen! Waar wacht je nog op? 

Online een tuindoek bestellen bij MonsterPrint

Geen eindeloze zoektochten meer naar het perfecte tuindoek. Je ontwerpt deze gewoon zelf volledig naar eigen wens bij MonsterPrint! In onze ontwerptool heb je ontzettend veel opties. Daarnaast is deze zo ingericht dat iedereen hiermee kan werken. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan helpen wij jou graag verder. Neem op werkdagen tijdens kantooruren gerust contact met ons op. 

Tuindoek? Deze ontwerp je gewoon heel eenvoudig helemaal naar eigen wens online bij MonsterPrint!