Selecteer een pagina

Is jouw vakantie ook alweer afgelopen? De tijd vliegt als je het naar je zin hebt. “Gelukkig hebben we de foto’s nog”. Deze foto’s brengen je weer even terug naar dat ene speciale moment. Heb je een mooie vakantiefoto die je graag af zou willen drukken, maar weet je nog niet waarop? Dan hopen wij je in deze blog van de nodige inspiratie te kunnen voorzien. Lees snel verder! 

 

Vakantiefoto afdrukken op een heerlijk zacht kussensloop

Terugdenken aan die mooie vakantie doen we natuurlijk het liefst al dromend. Wanneer jij jouw vakantiefoto op een kussensloop laat drukken, wordt jij elke keer voor je naar bed gaat nog even aan dat ene mooie moment herinnerd. Een betere manier om in slaap te vallen is er toch niet? De kussenslopen voor hoofdkussens worden gemaakt van 100% katoen en zijn daardoor heerlijk zacht. Kiezen doe je uit drie verschillende gangbare formaten.

Vakantiefoto afdrukken op een muurcirkel

Muurcirkels, je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen. Muurcirkels zijn een ontzettend leuke toevoeging aan jouw interieur. De ronde vorm geeft jouw foto een unieke uitstraling. Heb je meerdere leuke vakantiefoto’s gemaakt? Je kunt ook een mooie collage maken van meerdere cirkels. Varieer je hierbij ook nog met verschillende diameters? Dan maak je er een extra speels geheel van! Muurcirkels drukken we op Dibond. Een zeer stevig, maar licht materiaal. 

Vakantiefoto op textielposter

Wil je met jouw vakantiefoto direct een stukje warmte toevoegen aan jouw interieur? Kies dan voor het drukken van jouw vakantiefoto op een textielposter. Een textielposter heeft iets nostalgisch. Dit geeft jouw foto een bijzondere twist. Jouw poster van stof (met katoenlook) wordt afgewerkt met een houten latje aan de bovenkant en eentje aan de onderkant. Middels een lederlook touwtje hand je de textielposter heel eenvoudig aan de muur. 

Vakantiefoto afdrukken op stoer wandkleed 

Wil je groots uitpakken en vind je het idee van een textielposter leuk? Dan is het drukken van jouw vakantiefoto op een wandkleed hetgeen wat jij zoekt! Door jouw favoriete foto op een wandkleed te laten drukken, kun jij jouw mooiste foto een prominente plek geven in jouw interieur. Een wandkleed wordt niet afgewerkt met houten latjes, maar met een stoere, zwarte roede. Een foto op wandkleed is een echte eyecatcher.

Houtblok met jouw mooiste vakantiefoto

Wil je een foto geen vaste plek hoeven geven? Dan is het drukken van jouw favoriete vakantiekiekje op een houtblok iets voor jou! Jouw foto wordt dan gedrukt op 4cm dik Berkenplex hout. De dikte van het blok zorgt voor voldoende stabiliteit. Een foto op houtblok is verkrijgbaar is drie gangbare fotoformaten. Leuk voor in de vensterbank of op het dressoir! 

De leukste fotoproducten scoor je bij MonsterPrint

Twijfel je of één van bovenstaande fotoproducten is waar jij naar op zoek bent? Geen zorgen! Het assortiment van MonsterPrint biedt jou nog veel meer! Je hebt hier volop mogelijkheden. Wist je bijvoorbeeld dat je bij MonsterPrint ook jouw eigen visitekaartjes, flyers, folders en posters kunt ontwerpen? Kijk eens rond en laat je verbazen. Heb je vragen over het bovenstaande? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Hier zitten we op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur klaar om jou verder helpen. 

Laat jouw vakantiefoto vandaag nog afdrukken op één van de bijzonder materialen van MonsterPrint!