Selecteer een pagina

“Gelukkig hebben we de foto’s nog”. Waarschijnlijk is jouw vakantie weer veel te snel voorbij gevlogen en zou jij je het liefst zo snel mogelijk weer in die heerlijke vakantiesferen willen wanen. Hoe je dit kunt doen? Door jouw mooiste vakantiefoto’s af te drukken op een van onze bijzondere materialen. In deze blog tref je een aantal leuke ideeën aan voor het afdrukken van jouw mooiste kiekjes. 

Foto op plexiglas#1 Vakantiefoto’s afdrukken op glas 

Een vakantiefoto op glas straalt luxe uit en geeft deze mooie herinnering letterlijk en figuurlijk wat extra glans! Keuze heb je uit 3, 5 en 10 mm dik plexiglas. Waarschijnlijk heb je tijdens jouw vakantie een hele hoop mooie foto’s gemaakt. We snappen dat het dan lastig is hieruit een keuze te maken. Geen zorgen! Je kunt prima meerdere foto’s af laten drukken in de vorm van een collage. Deze kun je gewoon online samenstellen.

Fotoplakboek#2 Fotoplakboek 

Lekker old school foto’s plakken in jouw eigen fotoplakboek, dat is toch heerlijk? De kaft van een fotoplakboek kun je helemaal zelf personaliseren. Een mooie foto op de voor- en achterkant of alleen de naam van de bestemming en het jaartal erbij? Natuurlijk kan het ook beide. Jij ontwerpt, dus jij bepaalt! Een fotoplakboek is 25 x 25 cm. Je kunt kiezen uit een omslag van linnen of leder. Een fotoplakboek heeft 56 pagina’s die je helemaal vol kunt plakken. Deze witte pagina’s worden gescheiden door pergamijn vellen. 

Tafelkleed bedrukken#3 Drukken op tafelkleed 

Samen zitten aan een tafel die is aangekleed met allerlei vakantieherinneringen. Dat klinkt goed toch? Deze doet jou meteen weer terugdenken aan die mooie momenten. Wanneer je meerdere foto’s op een tafelkleed laat drukken, kun je elke dag weer genieten van een andere mooi vakantiemoment. Je kunt zelf jouw formaat bepalen en hiermee het tafelkleed dus afstemmen op de afmetingen van jouw tafel. De tafelkleden worden gemaakt van 100% katoen en zijn dus prima uitwasbaar! 

Foto op kussen#4 Sierkussen 

De bank wordt niet voor niets gekozen als één van de meest favoriete plekjes in huis. Wat is een bank zonder (sier)kussens? Kussens worden gezien als decoratie, maar zijn natuurlijk ook nog eens functioneel. Hoe leuk is het als je jouw mooiste vakantiefoto’s op een kussen kunt laat drukken? Keuze heb je uit een variant van heerlijk zacht 100% katoen of een kussen speciaal voor buiten op het terras. 

Foto op tegeltje#5 Vakantiefoto’s op tegeltje 

Tegeltje, tegeltje aan de wand… Jij hebt de mooiste vakantiefoto’s van het land! Met een foto op tegeltje kun je pas echt pronken met jouw mooiste vakantiefoto’s. De tegeltjes zijn van keramiek en hebben een afmeting van 15 x 15 cm. Laat meerdere tegeltjes bedrukken en hang ze naast elkaar in een vierkant. Dat ziet er leuk uit! 

Natuurlijk kun je bij Monsterprint op nog veel meer materialen jouw mooiste vakantiefoto’s laten drukken. In de gebruiksvriendelijke online editor bewerkt jij jouw foto helemaal naar wens. Ga snel aan de slag en ontdek de mogelijkheden! Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. 

Jouw leukste vakantiekiekjes druk je op de meest bijzondere materialen bij MonsterPrint!