Selecteer een pagina

Ja, het is bijna weer zover! 12 mei vieren we weer moederdag. Is het voor jou ook ieder jaar weer een uitdaging om een leuk en bovenal origineel moederdagcadeau te vinden? Begint de stress bij jou ook al toe te slaan? Ik help je graag met het geven van vijf tips voor leuke moederdag cadeaus waarmee jij jouw moeder 100% gaat verrassen. Lees snel verder!

Foto op canvas moederdagTip #1 Foto op canvas

Een foto op canvas is al jaren favoriet, dat is natuurlijk niet voor niets. Een foto op canvas doet het altijd goed! Laat er eentje drukken met hierop bijvoorbeeld een mooie familiefoto of een foto van al haar kinderen en kleinkinderen. Je maakt een moeder altijd gelukkig met een mooie foto van haar trots.

Met oog op de zomer die gaat komen is het natuurlijk ook ontzettend leuk om jouw moeder iets cadeau te geven voor buiten. En dan heb ik het natuurlijk niet over bloemen (want niets is zo cliché als het geven van bloemen op moederdag). Wat dacht je van een Foto op Canvas voor buiten of bijvoorbeeld een (outdoor) kussen voor op de loungebank met haar favoriete foto hierop gedrukt? Een foto op canvas voor binnen of buiten mag zeker niet ontbreken in het lijstje van leuke moederdag cadeaus. 

Tafelkleed bedrukkenTip #2 Tafelkleed bedrukken

Eten smaakt veel beter aan een goed gedekte tafel, vind je ook niet? Hoe leuk is het wanneer jij jouw moeder een bedrukt tafelkleed geeft? Een collage van bijvoorbeeld allerlei mooie herinneringen. Tijdens een familiediner samen herinneringen op halen, dat klinkt toch fantastisch? Eén ding is zeker; met een bedrukt tafelkleed is een hoop gezelligheid gegarandeerd!

Foto op kussenTip #3 Foto op (sier)kussen

Geef je moeder een foto op (sier)kussen! Een foto op een (sier)kussen is ontzettend leuk om te geven, omdat het ook nog eens functioneel is. Leuk voor op de bank, in de stoel of op het bed. Een foto op (sier)kussen kun je aan beide zijden (zowel de voor- als achterkant) bedrukken. Dit betekent dat er telkens gevarieerd kan worden wanneer je de voor- en achterkant verschillend laat bedrukken.

Foto op houtTip #4 Foto op Hout

Een stoere foto aan de wand? Kies dan voor het drukken van een foto op hout. De natuurlijke eigenschappen van het materiaal geeft een hele leuke uitstraling aan jouw foto. Met een foto op hout haal je een stukje natuur in huis, waardoor de foto ook meer gaat leven. Je kunt kiezen voor een foto op vurenhout (planken), maar je kunt ook een foto laten drukken op een fotoblok (berkenplex). Een fotoblok kun je door de breedte van het blok gewoon zo neerzetten. Dit betekent dus dat er niet in de muur hoeft te worden geboord.

Foto op textielposterTip #5 Textielposter

Helemaal van nu is de textielposter! Een textielposter doet denken aan de ouderwetse schoolplaten, die jouw moeder wellicht nog wel kent van vroeger. Ze werden toen gebruikt in het onderwijs, maar zijn tegenwoordig helemaal hot in je eigen interieur! Textielposters worden gedrukt op Kendal. Dit is een 100% polyester stof welke een keperbinding heeft en daardoor een stoere look en feel krijgt.

 

Leuke moederdag cadeaus bestellen bij MonsterPrint

Niets is zo leuk als een persoonlijk cadeau geven aan jouw moeder met moederdag. Zoek daarom vandaag nog leuke moederdag cadeausuit en ga snel aan de slag in mijn handige editor. Hier kun je oneindig veel tekst, foto’s en afbeeldingen toevoegen, volledig naar eigen wens. Kom je er niet helemaal uit? Trek dan zeker even aan de bel door contact met mij op te nemen! Bel, mail of stuur mij een chatbericht. Ik help je graag verder!

Leuke cadeaus voor moederdag? Die scoor je bij MonsterPrint!