Selecteer een pagina

Ook nieuwsgierig naar de nieuwste wanddecoratie trends voor 2021? Goed nieuws! Wij hebben de allernieuwste trends voor je verzameld in deze blog. Daarnaast bieden we jou de mogelijkheid om direct iets met deze nieuwste trends te doen. Handig toch? Lees snel verder en laat je inspireren! 

#1 Muurcirkels 

De eerste trend zagen we vorig jaar al opkomen: muurcirkels. Met muurcirkels doorbreek je de strakke lijnen in je interieur. Natuurlijk kun je voor een mooie grote cirkel gaan, maar je kunt ook kiezen voor een collage van meerdere cirkels. Je maakt deze collage nog niet iets spannender wanneer je verschillende diameters met elkaar combineert. Maak er een geheel van door alle cirkels in één kleurthema op te maken.


Muurcirkels worden gemaakt van dibond. Dibond is een sterk en lichtgewicht aluminium paneel. Doordat de cirkels niet zwaar zijn kun je deze middels een ophangplaatje eenvoudig op de muur bevestigen. 

#2 Fotobehang 

Een grote(re) oppervlakte die wel wat aankleding kan gebruiken? Overweeg dan eens fotobehang! Fotobehang wordt gemaakt van Airtex. Dit materiaal plak je volledig naadloos op de muur, uit één stuk! Je kunt helemaal de afmetingen van het behang bepalen. Dit betekent dus dat je niet perse de hele muur hoeft te voorzien van fotobehang, maar dat dit ook een deel kan zijn. Airtex heeft een matte uitstraling en een mooie, lichte structuur. 

 

Foto op behang

Behangcirkel

#3 Textielposter 

We kennen allemaal wel de schoolplaten van vroeger die in het leslokaal hingen. Nu zijn deze posters terug, maar dan in een nieuw jasje gestoken! De posters worden gemaakt van textiel (polyester met keperbinding). Dit geeft jouw interieur direct een zachte uitstraling. De afwerking met ronde houten latten zorgt tegelijkertijd voor een stoere twist. 

Wanddecoratie trends 2021 shop je bij MonsterPrint

Alle wanddecoratie trends 2021 onder één dak? Ja, inderdaad! Je vindt ze namelijk allemaal terug binnen het assortiment van MonsterPrint! Geen kant-en-klare wanddecoratie, maar wanddecoratie die jij helemaal zelf ontwerpt! Je kunt namelijk alle producten helemaal personaliseren naar jouw eigen smaak in de eenvoudige online ontwerptool. Deze is zo ingericht dat iedereen hierin een ontwerp kan maken. Probeer het maar eens! Heb je vragen over één van bovengenoemde producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! Je kunt ons op werkdagen tijdens kantooruren bereiken. 

Dé wanddecoratie trends van 2021? Die vind je allemaal terug bij MonsterPrint!