Selecteer een pagina

Als ondernemer of vertegenwoordiger kun je niet zonder visitekaartjes. Ook tijdens gelegenheden die niet direct gerelateerd zijn aan werk bestaat de kans dat je een potentiële klant tegen het lijf loopt. Natuurlijk wil je dan professioneel overkomen en laten zien dat je altijd en overal bezig bent met jouw bedrijf. Dit doe je met het overhandigen van een net en verzorgd visitekaartje waar al jouw gegevens op staan. Zorg er dus voor dat je er altijd eentje bij je hebt.

Wat moet er op een visitekaartje staan? 

Een visitekaartje moet herkenbaar moet zijn. Herkenbaarheid creëer je door de toepassing van jouw logo. Deze wordt vaak op de voorkant van het kaartje toegepast (tip: laat een logo professioneel ontwerpen). Eventueel plaats je hieronder, mocht je deze hebben, de slogan die bij jouw bedrijf hoort. De rest van het visitekaartje maak je op in de kleuren van jouw logo. Dit zorgt voor een geheel en rust. Op de achterkant vermeld jij jouw naam. Dit is zowel jouw voornaam als achternaam. Vermeld hierbij tot slot ook de functie die je hebt binnen het bedrijf. 

Het doel van het uitdelen van visitekaartjes is natuurlijk dat men contact met jou opneemt. Dit maakt dat jouw contactgegevens niet mogen ontbreken. Vermeld ten minste jouw telefoonnummer (bij voorkeur een algemeen nummer een een mobiele nummer) en zorg ervoor dat (potentiële) klanten jou ook kunnen e-mailen door een e-mailadres toe te voegen. Ieder persoon heeft namelijk z’n eigen voorkeur voor de manier waarop hij/zij contact met jou opneemt, dus hoe meer mogelijkheden je aanbiedt, des te groter de kans op contact. Wat ook niet meer mag ontbreken tegenwoordig is een website. Hier kan men alvast een indruk krijgen van het bedrijf wat jij vertegenwoordigd. Is er sprake van een fysieke locatie die bezocht kan worden? Vergeet dan ook niet de adresgegevens op jouw visitekaartje te vermelden. 

Waar moet ik op letten bij visitekaartje drukken? 

Een visitekaartje is in de meeste gevallen het eerste wat men van jou ontvangt. Het is daarom ontzettend belangrijk dat jouw visitekaartjes er netjes en verzorgd uitzien. Onderschat dit zeker niet. Een netjes en verzorgd visitekaartje is gedrukt op stevig papier (bij voorkeur minimaal 300 grams). Daarnaast zorg je ervoor dat deze niet beschadigd of vervuild is wanneer je deze wilt gaan overhandigen. Dit kun je voorkomen door te kiezen voor een afwerking met laminaat. Dit werkt niet alleen beschermend, maar zorgt er ook voor dat jouw visitekaartjes een luxe uitstraling hebben. 

Bij MonsterPrint heb je keuze uit verschillende papiersoorten. Keuze heb je onder andere uit standaard visitekaartje papier (mat of glans). Dien je op jouw visitekaartjes nog goed te kunnen schrijven (zonder vlekken)? Kies dan voor beschrijfbare visitekaartjes. Wil je een bijzondere uitstraling geven aan jouw visitekaartje? Kies dan voor visitekaartjespapier met een linnenstructuur of met een parelmoerglans. 

Zelf een visitekaartje ontwerpen

Een visitekaartje ontwerpen doe je heel eenvoudig online in de ontwerptool van MonsterPrint. Hier kun je zelf oneindig veel beeld, tekst, afbeeldingen en patronen toevoegen. Niet zo veel inspiratie of geen zin om uitgebreid te ontwerpen? Kies dan uit één van de bestaande sjablonen. Het enige wat je hierin hoeft te doen is het plaatsen van de juiste informatie/gegevens. Ga snel aan de slag en ontdek hoe makkelijk het is. 

Visitekaartjes drukken bij MonsterPrint

Wanneer je verzekerd wilt zijn van topkwaliteit visitekaartjes voor een zeer scherpe prijs, bestel jij jouw visitekaartjes vandaag nog bij MonsterPrint. Hier kun je profiteren van een super snelle levering van jouw visitekaartjes. Heb je vragen over visitekaartjes drukken? Neem dan zeker contact met ons op. Tijdens kantooruren zitten we klaar om jou verder te helpen. 

Visitekaartjes nodig? Je ontwerpt ze vandaag nog online bij MonsterPrint. Topkwaliteit gegarandeerd!