Selecteer een pagina

Een mondkapje maken voor het reizen met openbaar vervoer? Of misschien wil je jezelf met een mondkapje tijdens het winkelen een veilig gevoel geven? Je kunt een paar kant-en-klare mondkapjes kopen in de winkel, maar wat nog veel leuker is: zelf een mondkapje maken! Zo kleuren we de wereld samen iets mooier in deze lastige tijden. Wat je nodig hebt om zelf een mondkapje te maken? Een naaimachine, garen, elastiek en natuurlijk stof. 

Zelf een mondkapje maken met jouw eigen ontwerp 

De stof voor mondkapjes? Die ontwerp je gewoon zelf! Ja, inderdaad. Je kunt gewoon helemaal zelf bepalen wat jij op de stof van jouw mondkapje laat drukken! In de online ontwerptool, die heel eenvoudig is ingericht, kun je volledig naar eigen wens een ontwerp maken. Een foto, meerdere foto’s, gave afbeelding of misschien heb je wel een kek patroon in gedachten? Het is allemaal mogelijk. Je bent de ontwerper! 

Twee verschillende varianten

stof voor mondkapjesOm het je iets gemakkelijker te maken kun je bij MonsterPrint een keuze maken uit twee varianten mondkapjes. Bij deze twee verschillende varianten download je heel eenvoudig de instructies voor het confectioneren van jouw mondkapje. Een kind kan de was doen! De stof is van 100% katoen. Dit zorgt voor goede ventilatie. Let wel op: het elastiek wordt niet meegeleverd. Je ontvangt enkel een lapje stof. 

kant-en-klare mondkapjesZie je zelf mondkapjes maken toch niet helemaal zitten? Je kunt ook kant-en-klare geconfectioneerde mondkapjes laten bedrukken met je eigen ontwerp. Je hoeft dan niet zelf nog achter de naaimachine te kruipen, maar ontvangt dan mondkapjes voorzien van jouw eigen print die je direct kunt gebruiken. Aan jouw de keuze…

Zelf een mondkapje maken met stof van MonsterPrint

Of je nu kiest voor zelf een mondkapje maken of ze toch liever kant-en-klaar ontvangt voorzien van jouw eigen ontwerp: bij MonsterPrint zit je goed! Hier wordt enkel en alleen gewerkt met de beste machines en de beste materialen, waardoor dag in dag uit topkwaliteit geleverd kan worden. Heb jij vragen over mondkapjes of wellicht een ander product? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Hier helpen we jou via de chat, mail, op WhatsApp of aan de telefoon graag verder! Ook wanneer je behoefte hebt aan advies zitten we voor je klaar.

Zelf een mondkapje maken met jouw eigen ontwerp? Dat doe je vandaag nog eenvoudig en snel bij MonsterPrint!