Selecteer een pagina

Met aangenaam warme temperaturen willen we natuurlijk het liefst lekker buiten zijn. Lekker genieten van de aanwezige zon. Als het even kan heerlijk onderuitgezakt met een goed boek en een smakelijk drankje. Hoe kun je nu beter relaxen dan heerlijk vertoeven in een door jou zelf ontworpen zitzak voor buiten? Wellicht met één van jouw favoriete quotes? Of wat dacht je van een hip Caribisch printje om je nog meer in de vakantiestemming te wanen? Jij kunt je helemaal uitleven…

Zitzak voor buitenOutdoor zitzak 

Nu hoor ik je denken: “een zitzak voor buiten? Dan kan toch helemaal niet?”. Dus wel! Wij drukken jouw ontwerp namelijk op speciaal waterafstotend materiaal, namelijk: ProPES (polyester). Je hoeft dus niet bang te zijn dat, na het morsen van jouw drankje, jouw zitzak is afgeschreven. Nee, zelfs een kleine regenbui kan jouw zitzak speciaal voor buiten wel aan. Jouw zitzak wordt geleverd inclusief vulling. Dit betekent dat de chill-modus meteen aankan nadat jij jouw zitzak hebt ontvangen! Wij zeggen alvast: Welterusten! 

 

Tip: ben je op zoek naar een origineel cadeau? Hoe leuk is het om een zitzak cadeau te geven? Bijvoorbeeld voor een huwelijk of gewoon een bijzondere verjaardag? Personaliseer deze zitzak met naam of meerdere namen. 100% succes gegarandeerd. 

Kinder zitzak 

Bij MonsterPrint kun je een keuze maken uit drie verschillende formaten zitzakken: 

  • 135 x 135 cm 
  • 100 x 140 cm 
  • 135 x 175 cm 

Het kleinste formaat zitzak is ideaal voor kinderen. Een zitzak voor buiten wil natuurlijk niet zeggen dat deze niet binnenshuis kan worden gebruikt. Juist! Leuk voor in de kinderkamer, om bijvoorbeeld samen voor het slapen gaan nog een boek in te lezen. Heeft jouw kind een favoriete stipheld, een favoriet huisdier? Wat hij of zij ook leuk vindt, je kunt het allemaal op deze zitzak laten drukken. Jij kunt namelijk gewoon zelf online in de ontwerptool jouw zitzak naar wens maken. Je kunt oneindig veel tekst en afbeeldingen toevoegen. Ontdek het zelf vrijblijvend! 

Zitzak voor buiten gedrukt door MonsterPrint

Wanneer je verzekerd wilt zijn van topkwaliteit, bestel je bij MonsterPrint. Hier wordt enkel met de beste machines en materialen gewerkt. Heb je vragen over het bedrukken van een zitzak of één van onze andere producten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Hier helpen wij jou van 08:30 tot 17:00 graag verder. Je kunt ons bereiken via chat, WhatsApp, mail en natuurlijk door ons te bellen. 

Zitzak voor binnen én buiten? Die bestel je vandaag nog bij MonsterPrint!