Selecteer een pagina

Onmisbaar bij zonovergoten dagen: een parasol. Met nog een hoop warme, zonnige dagen in het vooruitzicht is het nu het ideale moment om jouw eigen parasol te laten bedrukken. Een parasol bedrukken betekent dat jij jouw hoofd lekker koel kunt houden deze zomer en niet door de felle uv-straling je huid verbrand, wat slecht is voor onze gezondheid. Maar nog het mooiste van alles? Jij ontwerpt jouw parasol helemaal zelf! Hierdoor voeg je een stukje persoonlijkheid toe aan jouw terras! 

Parasol bedrukken met eigen ontwerp 

Parasol bedrukkenGeen saaie parasols uitgevoerd in één kleur die je in elke winkel ziet liggen. Bij MonsterPrint bepaal je helemaal zelf wat er op jouw parasol gedrukt wordt. Heb je een bedrijf? Dan kies je er bijvoorbeeld voor een logo en/of slogan op het parasoldoek te drukken. Wil jij jouw parasol in je eigen tuin hebben staan? Wat dacht je dan van een verzameling van foto’s die mooie herinneringen oproepen? Een print die je helemaal te gek vind? Alles is mogelijk, want jij bent de ontwerper. In de editor heb je ontzettend veel opties. Je kunt zo veel tekst en beeld toevoegen als je zelf maar wilt. Ga eens aan de slag en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Het is vrijblijvend! 

Jouw parasol compleet geleverd 

Wanneer je kiest voor een parasol bedrukken bij MonsterPrint kom je niet voor verrassingen te staan. Wij leveren jouw parasol namelijk als een complete set. Hierdoor kun jij jouw parasol meteen gebruiken. Het parasoldoek is gemaakt van polyester. Dit betekent dat jouw parasol weersbestendig is. Het doek heeft een afmeting van 200 x 200 cm. Het frame kan tot een hoogte van 2.20 meter worden ingesteld. Het frame is wit en gemaakt van metaal. Dankzij de gebruiksvriendelijke bevestiging heb jij jouw parasol in mum van tijd staan. 

Tip: wil jij jouw parasol overal neer kunnen zetten? Bestel dan een handige parasolvoet mee! Keuze heb je uit een witte of een zwarte voet. 

Wil jij jouw terras een complete upgrade geven? Verdiep je dan ook eens in de mogelijkheden voor het bedrukken van zitzakken, outdoor kussens en een foto op canvas voor buiten

Parasol bedrukken bij MonsterPrint

Wanneer jij jouw parasol laat bedrukken door MonsterPrint kun je vertrouwen op uitstekende kwaliteit. Heb je vragen voor ons over een parasol bedrukken of bijvoorbeeld één van de andere producten waarmee jij jouw terras op kunt fleuren? Neem dan gerust contact met ons op! We helpen je graag verder. Op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 zijn we uitstekend bereikbaar via mail, telefoon, chat en WhatsApp. 

Je hoofd koel houden tijdens zonnige dagen? Laat een parasol bedrukken met jouw eigen ontwerp door MonsterPrint!